fbpx

Menu

Menukaarten

Keuken
Neem vooraf een blik in de keuken en je weet dat je je kunt verheugen op wat straks op je bord ligt. Bij Gasterij De Poort is eerlijkheid misschien wel het kernwoord van de keuken. Eerlijk zijn de ingrediënten. Alleen vers en alleen het beste materiaal wordt in de keuken klaar gemaakt. Het beste stukje vlees, de beste forellen. Verse soepen, groenten en sausjes. Verse frieten. Eerlijke huiswijnen, die soepel overeind blijven tegen de smakelijke gerechten.

Het typisch Limburgse gerecht ‘Hoenfilet’ wordt gemaakt zoals het hoort. Wie eenmaal de parelhoen van het huis heeft geproefd, blijft alleen al voor dat gerecht terugkomen. Voor Bjorn, die zijn ziel en zaligheid heeft verpand aan lekker koken, is topkok Jamie Oliver het grote voorbeeld.

Prijzen
Eerlijke gerechten, eerlijke prijzen ook. Bjorn heeft er veel plezier in zijn gasten ook altijd een bijzonder gerecht aan te bieden voor de scherpst mogelijke prijs. Een eenden borstfilet bijvoorbeeld, voor degenen die wel van een culinair avontuurtje houdt.

Feestjes en partijen
Een aangeklede borrel, een vergaderarrangement, een familie-etentje, een kleine receptie, een uitje van de zaak? Wie iets te vieren heeft en wil dat het gastvrij en perfect verzorgd wordt, moet zeker eens binnenlopen bij Gasterij De Poort. Annoeska zal er alles aan doen om uw wensen te vervullen. Alles is in onderling overleg te regelen. Uw vertrouwen wordt op waarde geschat: u bent immers de volgende ambassadeur van Gasterij De Poort!

Ons vlees

Zowel het BBB rund en het Kuusj varken groeien op in onze omgeving. De dieren hebben een relaxed leven en krijg de tijd om op te groeien. De BBB runderen komen uit Margraten en de Kuusj varkens groeien op in Mechelen.

Hier vindt u meer over de Kuusj varkens