Weekend Wandeldeal - De Poort

Koffie, vlaai, 3 gangen menu en wandeling voor € 24,95

Reserveer de Weekend Wandeldeal in Gulpen

Gasterij De Poort is de ideale uitvalsbasis om het mooie Heuvelland en Zuid-Limburg te verkennen. Met de Weekend Wandeldeal geniet je van al het heerlijks dat Limburg te bieden heeft: een 3 gangen wandelmenu met versbereide gerechten én wandelen door de mooie natuur.

Bij aankomst krijg je een kopje koffie en een stukje Limburgse vlaai. Je kiest een van de twee wandelroutes van 8 km. En na de wandeling geniet je van een 3 gangen wandelmenu. 

We serveren een heerlijke Limburgse Vlaai bij deze Weekend Wandeldeal. Reserveer daarom uiterlijk op vrijdag, zodat onze chef de vlaai voor jou kan bakken!

BOEK NU

ONTDEK GULPEN EN ZUID-LIMBURG

Ontdek Gulpen en de rest van Zuid-Limburg op zaterdag of zondag. Ervaar de warme en gezellige inrichting van Gasterij de Poort en geniet van onze gastvrijheid. 


 

Gulpen
Genieten in Gulpen

WANDELEN & GENIETEN

In de omgeving van Gulpen kun je fantastisch wandelen. Maak een keuze uit een van de twee wandelroutes door de prachtige natuur. En na de wandeling weer heerlijk genieten in Gasterij de Poort.

De Weekend Wandeldeal van € 24,95 is als volgt samengesteld:

  • Voor vertrek (rond het middaguur) een kop koffie met een stukje Limburgse vlaai uit eigen keuken
  • Kies één van de twee wandelroutes van 8 km
  • 3 gangen wandelmenu met diverse keuzes

 

Het 3 gangen Wandelmenu:

Vooraf: Keuze uit 1 van de huisgemaakte soepen  

Als hoofdgerecht keuze uit:

  • BBB Burger de Poort 100% rundvlees volgens eigen recept 
  • Hoenfilet met Limburgse mosterdsaus en spekjes
  • Kabeljauwhaas met Limburgse mosterdsaus  

Afsluitend een Koffie de Poort met bonbon en kruidenbitter of een Coupe advocaat  

De Poort
Recensie De Poort

Restaurant Gasterij de Poort
Gasterij de Poort

DINEREN IN AMBIANCE

Heerlijk genieten in een sfeervolle ambiance waar de inrichting nog is van een lang vervlogen tijd. Tegenwoordig noemen wij dit Authentiek.  

De vloeren, de haard en het interieur doen meteen denken aan een Bourgondische huiskamer. De hardstenen drempel plaat schijnt zelfs, een eeuwen oude grafsteen te zijn.WARMTE EN GEZELLIGHEID 

Het is geen toeval dat Gasterij De Poort u meteen een goed gevoel geeft. Het is de Gulpense vertaling van genieten, zoals Annoeska en Bjorn Meijs dat zien. Een kopje koffie wordt er aangekleed met een toefje slagroom op Amaretto, met nog een koekje erbij.  

Genieten met een zachte G; van de(zaken)lunch; na de weekmarkt; bij het uitpuffen na een wandeling of van een middagje bijkletsen met vriendinnen.  

Annoeska & Bjorn Meijs Eigenaren Gasterij de Poort

Reserveren